5
Mayıs
2024
Pazar
ELAZIĞ

Üçüz sevinci yarım kaldı

6 YIL SONRA GELEN ÜÇÜZ MUTLULUK GENÇ ÇİFTE ZOR ANLAR YAŞATIYOR

Elazığ'da evlendikten 6 yıl sonra üçüz çocukları olan Yazma ve Ömer Çenesizoğlu çifti, artan masraflardan dolayı çocuklarına bakamaz hale geldi. Maddi yönden zor durumda olan çift, Başbakandan yardım beklediklerini söyledi.

Uzun yıllar çocukları olmayan Çenesizoğlu çiftinin 5 ay önce iki kız bir erkek çocukları oldu. İşsiz olduğu için zor günler yaşayan baba Ömer Çenesizoğlu, çocuklarına bakmak için bulduğu ve asgari ücret aldığı yeni işine rağmen büyük sıkıntı yaşıyor. Üç çocuğuna mama ve bez almakta zorlanan baba, 6 yıl sonra dünyaya gelen ikizlerinin hastalığı ile daha kötü duruma düştü. Üçüz çocuklarda teşhis edilen zatüre hastalığı ailenin içinde bulunduğu sıkıntıların artmasına neden oldu. Çocuklarını zatüre

hastalığının pençesinden kurtarmak için hastane hastane dolaştıran Çenesizoğlu çifti, Başbakan Recep Tayip Erdoğan'dan yardım beklediklerini söyledi. Anne Yazma Çenesizoğlu, "6 yıl sonra üçüz bebeklerimiz oldu ama çocuklarımıza bakamıyoruz. Maddi ve manevi olarak desteğe ihtiyacımız var. Bez ve mama alamıyoruz. Eşim uzun süre işsizdi, daha yeni iş buldu ama asgari ücretle çocuklarımıza bakamıyoruz. Valiliğe yaptığımız müracaat sonrasında bir defalık 500 lira yardım yapıldı. Bu yardım çocuklarımız için yetersiz, Başbakan'dan yardım talep ediyorum" dedi.

Çocuklarının ihtiyaçlarını gideremediği için büyük sıkıntılar yaşadığını belirten baba Ömer Çenesizoğlu ise asgari ücretin ailelerini geçindirmeye yetmediğini söyledi. Ömer Çenesizoğlu, "Yeni işe girdim ama aldığımız para bize yetmiyor. Doktorların önerdiği mamaları da alamıyoruz. Çocuklarımızı şuan zatüreden dolayı hastaneye yatırdık" şeklinde konuştu.

6 YIL SONRA GELEN ÜÇÜZ MUTLULUK GENÇ ÇİFTE ZOR ANLAR YAŞATIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2011 Cuma 17:59:03
Güncelleme :15 Şubat 2011 Salı 15:53:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?