5
Mayıs
2024
Pazar
ELAZIĞ

Umreye gidecekler aşılanıyor

Elazığ'dan bu yıl umre ziyaretine gitmek için yapılan başvuruların 500'e ulaştığı, başvuruların kategorilere göre değiştiği, umre ziyaretine gidecek ilk kafilede yer alan vatandaşların aşılama çalışmalarına bugün başlanacağı açıklandı.

Elazığ Müftülüğü Hac Dairesi yetkilileri, umre ziyareti ile ilgili olarak yapılan çalışmalar hakkında bilgi verirken şunları söylediler:

"İlimizden bu yıl umre ziyaretine gitmek için başvuruda bulunanların sayısı 500'e ulaştı. Bu başvurularda bulunan vatandaşlar farklı kategorileri seçiyorlar. Umre ziyaretinde bulunmak isteyenler için 7, 10, 14, 20 ve 26 gün arasında değişen süreler var. Vatandaşlarımız umre ziyaretinde bu zaman aralığında seçimlerini yapıyorlar. İlimizden bu yıl umre ziyaretine gidecek olanlardan ilk grubu 23 Şubat'ta uğurlayacağız. Birinci grupta yer alacak vatandaşlarımızın aşılama çalışmaları bugün başlayacak ve yarın

tamamlanacak. Yine umre ziyaretine gidecek olanların eğitim çalışmalarına da 19 Şubat'ta başlayacağız. İkinci kafile umre ziyaretine gidecek olan adaylarımızı da 19 Mart'ta göndermeyi planladık. Yapılan planmaya ve vatandaşlarımızın taleplerine göre her ay bir kafilemizi umze ziyaretine göndereceğiz."

İHA
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2011 Çarşamba 14:57:01
Güncelleme :9 Şubat 2011 Çarşamba 15:10:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?