4
Mayıs
2024
Cumartesi
ELAZIĞ

Üniversite ile işbirliği

Milli Prodüktivite Merkezi Genel Sekreteri ve Avrupa Verimlilik Merkezleri Birliği Başkan Yardımcısı Kerim Ünal, Elazığ Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Feyzi Bingöl'ü makamında ziyaret etti.


Milli Prodüktivite Merkezi Genel Sekreteri ve Avrupa Verimlilik Merkezleri Birliği Başkan Yardımcısı Kerim Ünal, Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Şinasi Özdemir, işadamı Sedat Şengül ve Elazığ Ziraat Odası Başkanı Necmettin Karabulut; Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. A. Feyzi Bingöl'ü makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Rektör Bingöl, ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu belirterek, Fırat Üniversitesi olarak Milli Prodüktivite Merkezi ile işbirliği içerisinde olacaklarını söyledi. Milli Prodüktivite Merkezi Genel Sekreteri Kerim Ünal ise, Rektör Bingöl'ün Milli Prodüktivite Merkezi'ne çok büyük katkılarının olduğunu ifade ederek, rektörlük görevine atanmasından sonra Avrupa Verimlilik Merkezleri Birliği olarak Fırat Üniversitesi'ne her türlü desteği sağlayacaklarını söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2008 Salı 18:12:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?