3
Mayıs
2024
Cuma
ELAZIĞ

Üniversiteli sporculara rektör morali

Elazığ Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. A. Feyzi Bingöl, Fırat Üniversitesi Spor Kulübü futbol takımına moral yemeği verdi.

Fırat Üniversitesi Sosyal Merkez'de verilen yemeğe, Rektör Prof. Dr. A. Feyzi Bingöl, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Orhan Kılıç, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Bilal Çoban, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Sabahattin Devgecioğlu ve futbolcular katıldı.

Rektör Feyzi Bingöl, Fırat Üniversitesi Spor Kulübü'nün bazı zorluklar ve maddi imkânsızlıklar içerisinde faaliyetlerine devam ettiğini belirterek, Spor Kulübü'nün bütün sıkıntılarının giderilmesi noktasında her türlü desteği vereceklerini söyledi. Spor Kulübü'nün Amatör kümede başarılı bir sezon geçirdiğine dikkat çeken Bingöl, üniversitede eğitimin yanında sportif faaliyetlerin de devam etmesi noktasında çeşitli sportif alanlar yapacaklarının müjdesini verdi.

Prof. Dr. Bingöl, "Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu bünyesinde eğitim gören öğrencilerimiz, iyi bir eğitimin yanında sportif etkinliklerde de başarı göstererek, üniversitemizin ismini duyurmaktadır. Biz de üniversite yönetimi olarak kapalı spor salonumuzun yanındaki alana sentetik buz pateni pisti yapım çalışmalarına devam etmekteyiz. Kısa zaman içerisinde kullanıma açılacaktır. Bunun yanında üniversitemiz yerleşkesi içerisinde öğrencilerimizin faydalanacağı çeşitli spor sahaları yapılmaktadır. Amacımız, öğrencilerimizin dersler dışında spor yapmalarını sağlamak. Bu tür çalışmalarımız artarak devam edecektir" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 4 Aralık 2008 Perşembe 22:53:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?