5
Mayıs
2024
Pazar
ELAZIĞ

Üst geçitler rengarenk

Elazığ Belediyesi Malatya Caddesi üzerinde bulunan köprülü yaya üst geçidini rengarenk ışıklarla donattı.

Çocuk Islahevi karşısında bulunan üst geçitte ışıklandırma çalışmalarını tamamlayan belediye ekipleri, Bosna Hersek Bulvarı üst geçidinden sonra burada da farklı bir çalışmaya imza attı. Malatya Caddesi üzerinde bulunan üst geçitte 29 metre uzunluğunda, 16 metre yüksekliğinde metrede 30 ledli ledline RGB'li aydınlatma sistemi kullanıldı.

Karşılıklı 16 metre yüksekliğindeki profiller kurulduktan sonra profil aralarına çelik halatlar gerdirilerek çelik halatların olduğu bölüme renk değiştiren RGB ledli aydınlatma sistemi döşendi. Yapılan aydınlatma sisteminde renk değişimi manuel ve otomatik olarak kontrol edilecek. Ayrıca uzaktan kumanda ile de renk değişimi gerçekleştirilecek.

Elazığ'ın model kentlerden biri olduğuna dikkat çeken Belediye Başkan Vekili Atik Birici, yapılan birçok hizmetin özellikle bölge iller tarafından örnek alındığını ifade etti. Başkan Vekili Birici, Malatya Caddesi'ndeki üst geçidin aydınlatma sisteminin tamamlandığını ve akşamları buraya ayrı biri güzellik kattığını da
sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2011 Perşembe 16:50:50
Güncelleme :25 Kasım 2011 Cuma 18:32:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?