3
Mayıs
2024
Cuma
ELAZIĞ

Üyeler Sivrice'de buluştu

Türk Eğitim Sendikası Alacakaya, Maden ve Sivrice Temsilcilikleri Tanışma, Dayanışma ve Moral Etkinliği'nde Sivrice'de bir araya geldi.


Türk Eğitim Sendikas; Alacakaya, Maden ve Sivrice ilçelerinde görevli Eğitim çalışanları Sivrice'de buluştular. Türk Eğitim-Sen Alacakaya, Maden ve Sivrice İlçe temsilciliklerinin ortaklaşa organize ettikleri Tanışma, Dayanışma ve Moral Etkinliği'ne Türk Eğitim-Sen Elazığ Şube Başkanı M.Şerif Arıca, Yönetim Kurulu Üyeleri; Mustafa Özlü, Talat Efe, Burhan Koçak, Alpay Güler, Türk Eğitim-Sendikası İlçe Temsilcileri ile Alacakaya, Maden ve Sivrice'de görev yapan üyelerin katılımıyla Sivrice Öğretmenevi Tesislerinde gerçekleşti.

Etkinlik Türk Eğitim-Sen Sivrice Temsilcisi Cevdet Saydam'ın açılış konuşmasının ardından Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ile Şehit olan Eğitim Çalışanlarının anısına 1 dakikalık saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Program Türk Eğitim-Sen Elazığ Şube Başkanı M. Şerif Arıca'nın Elazığ'da yaptıkları çalışmalar hakkında üyeleri bilgilendirmesinden sonra söz alan üyeler sıkıntılarını ve dileklerini il yönetimine iletti. Etkinlik ikram edilen akşam yemeği
sonunda son buldu.

İha
Yayın Tarihi : 30 Mayıs 2009 Cumartesi 12:20:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?