5
Mayıs
2024
Pazar
ELAZIĞ

Uygun özür bekliyor

Elazığspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, şike davasında yapmadığı bir suçu yapılmış gibi gösterildiğini söyleyerek, "Haksızlık yapanların benden özür dilemelerini bekliyorum" dedi.

Bank Asya 1. Lig'de Spor Toto Süper Lig'e yükselen ilk takım olan Elazığspor'da teknik direktör Bülent Uygun kulüp tesislerinde basın toplantısı düzenledi. Elazığspor'un Elazığ ilinin bordo elması olduğuna dikkat çeken Uygun, "Elazığspor'un şuan 30 trilyon borcu var. Birçok eksiği var. Kendi evlatlarıyla ilgili sıkıntısı var. Son zamanlarda yaşadığım en büyük sevinçti şampiyonluğumuz. Psikolojik olarak çok iyi olduğum söylenemez. İnsanlar haksızlığa uğradığında benim gibi adamlar tepki vermeden duramıyor. Ben haksızlığa tahammül eden bir yapıya sahip değilim. Ben Allah şükür dostum için ölümü gidecek bir yapıya sahibim. Psikolojik olarak çok iyi olduğum söylenemez ama o süreci kimseye hissettirmeden Allah'a şükür atlattım. Bazen çabuk sinirleniyorum. Bu kadar kolay değil yani. Hak verirsininiz ki 8 ay suçsuz yere yatacaksınız. Etik kuruluna gideceksiniz, sizi disiplin kuruluna bile sevk edilmemeniz gerektiğini söyleyecekler. Hiçbir şekilde bu olayların içinde olmayacaksınız. İnsanların sadece giydiğiniz formadan dolayı eleştirileceksiniz. Siz kendiniz yönetici olsanız siz o takım yöneticisi olarak sizin o düşündüğünüz şeyleri yapan bir hocanızı takımda tutar mısınız? Dolayısıyla bende yapıp da takımın başına geçemeyeceğimi bilen bir adamım. Benim 11 ay boyunca ne bir kimseden bir kuruş menfaatim ne de ortağım diye menajerlik şirketi ile bile 11 yıllık hesaplar incelendi 1 kuruş bile para almamışım. Hiçbir bağlantım bile olmamış son 6 yıl içinde böyle bir durumda bile çok büyük suçlamalar atıldı. Benden özür dilemelerini bekliyorum. Hayatım boyunca çiğ süt emmedik. Bulunduğumuz yere hainlik etmedik" dedi.

Bülent Uygun, yapmadığı bir olayı yapılmış gibi gösterildiğini ifade ederek, "Yapanlarında kim olduğunu gayet iyi biliyorum. Belgeleriyle mahkeme heyetine sunmuştuk. Allah a şükür o süreçte bitti. Benle ilgili yorum yapanlarda benim ne demek istediğimi anlamıştır" diye konuştu.

Uygun, yapılan hatayı kurumlara mal etmemek gerektiğini kaydederek, "Bu sürecin içine baktığınızda kim ne hata yaptıysa o hatasını çeksin. Ben Fenerbahçe, Trabzonspor, Beşiktaş ve Galatasaray'ın ve diğer takımların böyle bir hata yaptığını kongrede böyle bir karar aldığını düşünmüyorum. İnşallah arkadaşlarında mahkeme sonucunda aklanacağını düşünüyorum. Yargılamanın sonucunda doğru kararı yüce Türk adaletinden başkasının veremeyeceğine inanmıyorum. İnşallah o karar sonunda herkes hak etiği hakkını alır"
ifadelerini kullandı.

Kamp tarihinin 25 Haziran olacağını anlatan Uygun, "Kamp sezonu için 40 günlük süre yeterli. 1 Temmuz top başı yapacağımız zaman olacaktır" açıklamasında bulundu.

iha
Yayın Tarihi : 8 Mayıs 2012 Salı 16:34:02
Güncelleme :10 Mayıs 2012 Perşembe 14:01:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?