3
Mayıs
2024
Cuma
ELAZIĞ

Uyuşturucuya operasyon

Elazığ'da sürdürülen uyuşturucu madde ticareti ile mücadele çalışmaları kapsamında yapılan operasyonlarda 25 kilogram toz esrar maddesi ele geçirildi.

Olayla ilgisi olduğu öne sürülen 2 kişi gözaltına alınırken bu kişilerin verdikleri ifade sonucunda yakalanan bir şüpheli tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince Elazığ'dan geçiş yapan toplu taşıma araçları üzerinde yapılan arama ve denetimlerde, plakası belirtilmeyen bir toplu taşıma aracında, A.T. isimli şüpheli şahsa ait olduğu anlaşılan 7 kilo 850 gram toz esrar maddesi ile başka bir toplu taşıma aracında 17 kilo 280 gram toz esrar maddesi olmak üzere 2 ayrı araçta toplam 25 kilo 130 gram toz esrar maddesi ele geçirildi. Olayla ilgisi olduğu iddia edilen 2 şahıs gözaltına alındı.

Yakalanan şahısların alınan ifadelerinin ardından A.T. isimli şahıs, "Uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçlamasıyla çıkarıldığı adli mercilerce tutuklanırken diğer 2 şahısın ise serbest bırakıldığı öğrenildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2009 Salı 10:28:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?