30
Nisan
2024
Salı
ELAZIĞ

Vali Erol'a 'yılın valisi' ödülü

YILIN ENLERİ ÖDÜL TÖRENİNDE ELAZIĞ VALİSİ EROL'A 'YILIN VALİSİ' ÖDÜLÜ

Mebus Haber ve Meclis Haber Dergisi'nin 7. yılında 'yıllın enleri' ödül töreni Ankara'da gerçekleştirildi. Elazığ Valisi Muammer Erol 'Yılın Valisi', İhlas Haber Ajansı (İHA) Elazığ Muhabiri Erol Kara 'Yılın en iyi on gazetecisi' arasında seçilirken, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Müdürü Esat Ceylan ile Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi Müdürü Sami Çeşme 'Yılın En İyi Bürokratı' seçildi.

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek ile İçişleri Bakanı Beşir Atalay'ın 'Yılın Bakanı', AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Siyasi Hukuki İşler Başkanı Abdülkadir Aksu'nun 'Yılın Milletvekili', Türkiye Partisi (TP) Genel Başkanı Abdüllatif Şener'in ve BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu'nun 'Yılın Başarılı Siyasetçisi' ödülünü aldığı törende Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da 'Yılın Devlet Adamı' ödülüne değer görüldü. Bakan Çiçek ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulkadir Aksu'nun katıldığı

ödül töreninde TP Genel Başkanı Abdullatif Şener de yer aldı.

Meclis Haber Dergisi ve Mebushaber.com'da yapılan anket sonucunda Elazığ Valisi Muammer Erol, Adana Valisi İlhan Atış, Gaziantep Valisi Süleyman Kamcı, Mersin Valisi Hüseyin Aksoy ile birlikte 'Yılın Valisi' ödülüne layık görüldü. Vali Erol ödülünü AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Aksu'nun elinden aldı. Törende Elazığ Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi Müdürü Sami Çeşme ve SGK İl Müdürü Esat Ceylan 'Yılın Bürokratları' ödülüne layık görüldüler.

'Yılın Başarılı Basın Mensupları' olarak Anuyurt gazetesi Haber Müdürü Saniye Doğukan'ın ile TV8 Ankara Temsilcisi Sedat Yazıcıoğlu, Ses TV'den Latif Şimşek, Olay TV'den Mehmet Çatakçı, Fox TV'den İlker Karagöz ve Nazlı Tolga, Kanal 24'den Nagihan Akbulut, TGRT'den Nigar Polat, NTV'den Uğur Şevkat, Kanal Türk'ten Sami Dadalıoğlu, İHA'dan Erol Kara, Show TV'den Özgür Akbaş, CNN Türk'ten Gonca Şenay, Takvim Gazetesi'nden Emin Pazarcı ve Türkiye Gazetesi'nden Akif Bülbül ödüle layık görüldüler.

Elazığlı iş adamları Selami Yaşa ile Bayram Tuncel'e ise 'Yılın İşadamı' ödülü verildi.

YILIN ENLERİ ÖDÜL TÖRENİNDE ELAZIĞ VALİSİ EROL'A 'YILIN VALİSİ' ÖDÜLÜ
İHA
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2010 Pazartesi 16:40:02
Güncelleme :18 Ocak 2010 Pazartesi 20:17:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Murat KARABEY IP: 193.140.142.xxx Tarih : 21.01.2010 13:05:24

Abdulkadir AKSU nun elinden plaket alan vali veya başka biri farketmez bu isimlere dikkat ileriki yıllarda nerelere gelecekler hep beraber göreceğiz.