22
Mayıs
2024
Çarşamba
ELAZIĞ

Vali Muşmal, Huzurevini ziyaret etti

Elazığ Valisi Muammer Muşmal, Gazi Huzurevi'ni ziyaret etti. Muşmal, yaşlıların bayramlarını kutlayarak, bir süre sohbet etti. 

Elazığ Valisi Muammer Muşmal, 8. Kolordu ve Garnizon Komutanı Korgeneral Eyüp Kaptan, Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu ve Cumhuriyet Başsavcısı Behiç Şahin ile birlikte vatandaşlar ve kamu görevlileri ile bayramlaştı. Öğretmenevi'nde yapılan bayramlaşma törenine Elazığ Milletvekilleri Feyzi İşbaşaran ile Tahir Öztürk, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı. 

Vali Muşmal, daha sonra Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Harput Yetiştirme Yurdu'nu ziyaret etti. Yurtta kalan çocuklara 50'şer YTL bayram harçlığı veren Vali Muşmal, çocuklardan çok çalışmalarını, devletin kendilerine sağladığı imkanları çok iyi değerlendirmelerini, kendilerini en iyi şekilde yetiştirerek, ülkenin birliğine, bütünlüğüne, bayrağına ve devlete sahip çıkmalarını istedi. Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu da çocuklara eşofman takımı ve çeşitli spor malzemeleri hediye etti. 

Son olarak Harput Çocuk Yuvası'ndaki çocukların bayramını kutlayan Vali Muşmal, buradaki çocuklara da 30'ar YTL bayram harçlığı verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2007 Cumartesi 14:16:59
Güncelleme :13 Ekim 2007 Cumartesi 18:41:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?