6
Mayıs
2024
Pazertesi
ELAZIĞ

Vali Muşmal'dan bayram mesajı

Elazığ Valisi Muammer Muşmal, bayramların birlik ve beraberliğin, kardeşlik ve dostluğun en sıcak şekilde hissedilen özel günler olduğunu belirtti. 

Vali Muammer Muşmal, Ramazan Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajda, bayramların birlik ve beraberliğin, kardeşlik ve dostluğun en sıcak şekilde hissedilen, hayata umut ve sevgi aşılayan özel günler olduğunu kaydetti. 

Sevenlerin biraraya geldiği, dargınların barıştığı, günlük hayatta yeteri kadar yaşanamayan paylaşma, ziyaret etme, gönül alma gibi duyguları doyasıya yaşama fırsatı bulunan bayramların manevi olarak olgunlaşılmasına vesile olduğunu ifade eden Vali Muşmal, "Köklü bir tarih ve kültür birikimine sahip Elazığ'da, sevgi ve hoşgörü iklimi içerisinde, yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerinin yaşandığı Ramazan ayının ardından huzur ve güven ortamında yeni bir bayrama erişmiş bulunmaktayız. Yaklaşık 10 aydır büyük bir onurla vali olarak bulunduğum ilimizde, Ramazan Bayramı'nı ilk defa siz değerli hemşehrilerimizle birlikte kutlayacak olmanın mutluluğunu yaşıyorum" dedi. 

Muşmal, bu duygu ve düşüncelerle tüm Elazığlı hemşehrilerinin ve kamu görevlilerinin Ramazan Bayramı'nı en içten dilekleriyle kutlayarak, bayramın Türk milletinin birlik ve dirliğine vesile olmasını diledi.
İHA
Yayın Tarihi : 24 Ekim 2006 Salı 13:32:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?