4
Mayıs
2024
Cumartesi
ELAZIĞ

Vali yurtdışı gezisini tamamladı

Çin, Almanya ve Fransa'yı kapsayan yurtdışı gezisini tamamlayarak Elazığ'a dönen Vali Muammer Muşmal, gezilerinin son derece verimli ve olumlu geçtiğini bildirdi.

Geziler sırasında yapılan görüşme ve girişimlerin Elazığ adına olumlu sonuçlar vereceğinin sinyallerinin alındığını söyleyen Vali Muammer Muşmal, Almanya ve Fransa'daki Elazığlı işadamlarının bir heyet halinde Mayıs ayının sonuna doğru Elazığ'a geleceklerini belirtti.

Elazığlı mermercilerle birlikte Çin'de düzenlenen fuara katıldıklarını ve burada çok önemli görüşmelerin yapıldığını belirten Vali Muşmal, Almanya ve Fransa'da düzenlenen Elazığlılar gecesinde ise buradaki Elazığlı işadamları ile görüşmeler yaparak iş adamlarını Elazığ'a davet ettiklerini söyledi. Muşmal, "Geçen yıl başlattığımız ve bu yıl birinci bölüm çalışmalarını tamamlamayı planladığımız 'Elazığ Buluşuyor Projesi' kapsamında yer alan sektörlerin hazırladığı raporları gelecek heyette yer alan işadamlarına sunacağız. Burada bazı yatırımların yapılması için kendilerine gerekli desteği vereceğimizi belirteceğiz. Yurt dışında bulunduğum sürede düzenlenen etkinliklere katılmam beni Elazığ adına ümitlendirdi. Çünkü güzel ve olumlu gelişmeler yaşandı" dedi.

.
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2008 Çarşamba 15:11:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?