30
Nisan
2024
Salı
ELAZIĞ

Yardım götürürken kaza yaptılar

Elazığ Fırat Üniversitesi Jeoloji ve Çevre Mühendisliği öğrencileri, depremin vurduğu Kovancılar’ın Okçular köyüne yardım malzemesi götürürken kaza geçirdi. Öğrencileri taşıyan minübüs Okçular Köyü'nün girişindeki virajı alamayarak şarampole yuvarlandı. Kazada 4’ü öğrenci 5 kişi yaralandı.

Fırat Üniversitesi’nin yardım malzemelerini depremin vurduğu Kovancılar ilçesine bağlı Okçular köyüne götüren ve içinde Jeoloji ve Çevre mühendisliğinden 4 öğrencinin bulunduğu 23 S 0204 plakalı minübüs, bugün saat 11.40'da Okçular köyünün girişinde bulunan mezarlığın yanındaki virajı alamayarak 20 metrelik şarampole yuvarlandı.

Kazayı gören Okçular köyündeki depremzedeler ile diğer kamu kurum ve kuruluşlarına ait personeller aracın yuvarlandığı yere inerek hemen müdahale etti. Kazada, Jeoloji ve Çevre Mühendisliği öğrencilerinden Ahmet Emin Gençaban, Muktedir Kahraman, Hanım Yıldırım, Çağnur Çalışkan ile soy adı belirlenemeyen Murat adlı minübüs şoförü çeşitli yerlerinden yaralandı. Kazadan hemen sonra Okçular köyünde bulunan ambulanslar olay yerine gelerek minibüsten çıkarılan yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Elazığ ve Kovancılar ilçesindeki hastanelere kaldırdı. 

Hürriyet
Yayın Tarihi : 13 Mart 2010 Cumartesi 14:49:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?