30
Nisan
2024
Salı
ELAZIĞ

Yeni başhekim göreve başladı

ELAZIĞ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNİN BAŞHEKİMİ KİZİRGİL OLDU

Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliğine, Fırat Tıp Merkezi Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Ahmet Kizirgil atandı.

Eski Başhekim Doç. Dr. Turgut Yılmaz'ın Malatya İnönü Üniversitesine atanması ile boşalan Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliğine Doç. Dr. Ahmet Kizirgil getirildi. Uzun yıllar Fırat Tıp Merkezinde mikrobiyoloji uzmanı olarak çalıştıktan sonra aynı hastanede 2004 yılından bu yana başhekim yardımcılığı görevini sürdüren Ahmet Kizirgil, "Daha önceki yıllarda Fırat Tıp Merkezinde başhekim yardımcılığı deneyimim oldu. Bu deneyimle bölge hastanesi konumunda olan Elazığ Eğitim ve Araştırma

Hastanesinde başhekim olarak 1 Aralık itibariyle göreve başladım. Hastanemiz daha önceki başhekimlerin çalışmalarıyla çok iyi durumda, iyi bir konuma getirilmiş. Bize düşen sağlık hizmetlerinin sunumunda çıtayı biraz daha yükseltmek. Hasta memnuniyeti temeline dayanaraktan sunduğumuz sağlık hizmetinin kalitesini uluslararası ölçüye taşıyıp bölge halkımızın hizmetine sunmak için ekip arkadaşlarıma el birliği ile çalışacağız" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Aralık 2010 Pazartesi 18:23:00
Güncelleme :6 Aralık 2010 Pazartesi 19:29:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?