6
Mayıs
2024
Pazertesi
ELAZIĞ

Yeni Müftü; Kocaoğul

Elazığ Müftülüğü’ne atanan Ömer Kocaoğul, görevine başladı. Nimetullah Erdoğmuş’un Kilis’e atanmasının ardından, yerine atanan Ömer Kocaoğul, Elazığ’a gelerek görevine başladı.

Tarihin derinliklerinden gelen manevi yapısını günümüze kadar taşımış olan Elazığ’a tayin olmaktan son derece mutlu olduğunu söyleyen Kocaoğul, "Elazığ hakkında daha önce bana anlatılan hususların fazlasını gördüm. İnşallah bu güzel kente din hizmetlerini sunmada, halkımıza hizmet götürmede şevk ve gayretle çalışacağımızı, dini konularında halkımıza yardımcı olacağımızı duyurmak isterim. Halkımızın da bu hususta bize yardımcı olacağını ümit ediyorum" dedi.

Kocaoğul’un sırasıyla İzmir, Hollanda, Denizli, Antalya ve son olarak Manavgat’ta görev yaptığı öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Mart 2005 Çarşamba 15:34:33
Güncelleme :11 Mart 2005 Cuma 17:06:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mustafa memiş IP: 195.175.37.xxx Tarih : 17.03.2005 17:19:05
kendisinin görev hususunda çok dirayetli istekli ve hakikaten mübarek islam alemi için ve elazığ halkınında bir çok manevi üslüplarına hususan allahın rızasını gözeterek peygamber efendimizin şefeatiini umarak hizmet edeceğinden gerçekten gönülden hoşnuduz sayın müftü beye yeni görevinde başarılar ve hizmetinin sürecinde ayırt etmemeksizin personeline sahip çıkma babında böyle bir hizmetin taki ömrü beka buluncuya dek hayırlara vesile olsun SAYGILAR..........