4
Mayıs
2024
Cumartesi
ELAZIĞ

Yol çalışmalarına aralıksız devam

Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler asfalt serim, yol bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.


Ekipler bugün Fevzi Çakmak Mahallesi Çimen Sokak ile bağlantılı sokaklarda asfalt serim, Sürsürü Mahallesi Serdarlar Sokak'ta kumlama, Orman İşletme Müdürlüğü yanında çevre düzenleme çalışmalarına devam etti.


Kentin çehresini değiştirmek için ekiplerin gece gündüz çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, "Belediye olarak çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz. Şehrin muhtelif bölgelerinde asfaltlama, yol yapım ve sıkıştırma çalışmalarımız devam ediyor. Ekiplerimiz bugün Fevzi Çakmak Mahallesi, Çimen Sokak ile bağlantılı sokaklarda asfalt serim, Sürsürü Mahallesi, Serdarlar Sokak'ta kumlama, Orman İşletme Müdürlüğü yanında çevre düzenleme çalışmalarına devam etti.

Çalışmalarımızda değerli hemşerilerimizin memnuniyetini kazanmamız bizleri onurlandırmakta. Asfalt ekibimiz bu yıl içerisinde hemen hemen tüm mahallelerimizde eksik kalan serimi gerçekleştirecek. Her zaman bizlerin yanında olan hemşerilerime yürekten teşekkür ediyorum."

iha
Yayın Tarihi : 6 Eylül 2008 Cumartesi 15:53:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?