6
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜNCEL

Denetimler devam ediyor

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nün koordinasyonunda, Sağlık İl Müdürlüğü, Tarım İl Müdürlüğü, ETSO, Belediye Veteriner Müdürlüğü ile Belediye Çevre Birimi ekipleri denetimlerini sürdürüyor.

Şehir genelinde iş yeri, gıda imalathaneleri ve şarap fabrikasını gezen gıda denetim ekipleri, buradaki eksiklikleri görüp esnaflara uyarılarda bulundu. Belediye Zabıta Müdürü Eyüp Genç, Tarım ve Sağlık İl Müdürlükleri ve Ticaret Odası'ndan oluşturulan personellerle gıda denetim komisyonunun çalışmalarına devam ettiğini belirterek, ruhsatı uygun olmayan esnafların eksikliklerini gidermeleri noktasında uyarılarda bulunduklarını söyledi.

Genç, "Komisyon her çarşamba günü saat 9.00'da çalışmalarını sürdürecek. Gıda Denetim Komisyonu'nun çalışmaları haricinde kaldırım işgali yapan esnafımızı da uyarıyoruz. Esnafımızın bu konuya hassasiyetle bakmalarını istirham ediyoruz. Bundan sonra kaldırımlar sadece yayaların geçiş güzergahı olacaktır. Yıllardır kanayan yara haline gelen kapalı çarşıda da, esnafların yaya geçişini engellememeleri için çalışmalarımız sürüyor. Hemşehrilerimizden isteğimiz, gördükleri eksiklikleri, 'Sizin Sesiniz' büromuza iletmeleridir. Böylelikle, çalışmalarımız daha da verimli olacaktır" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2006 Perşembe 19:58:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?