7
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

Elazığ'da festival çoşkusu

Elazığ Belediyesi tarafından bu yıl birincisi yapılan Kültür ve Sanat Festivali kapmasında sünnet ettirilen 593 çocuk ve 38 çift için tören düzenlendi. Törene katılan Doğru Yol Partisi (DYP) Genel Başkanı Mehmet Ağar, hem kirvelik hem nikah şahitliği yaptı.

Törene DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar ile eski devlet bakanlarından Salim Ensanioğlu katıldı. Zafran mesire alanında düzenlenen törende 38 çiftin nikahı kıyılırken, bazı çiftlerin nikah şahitliğini Mehmet Ağar ile Salim Ensarioğlu yaptı. Ağar, sünnet ettirilen 593 çocuğa çeşitli hediyeler verdi.

Ağar, törenin yapıldığı alana gelişi sırasında "Başbakan Ağar", "Türkiye'nin gururu, Elazığ seninle gurur duyuyor", "Umudumuz Ağar" sloganlarıyla karşılandı. Mehmet Ağar törende yaptığı konuşmada, bugün yapılan hizmetlerin çok daha büyüklerinin yapılacağını ifade ederek, Türkiye'nin daha çok hizmetlere ihtiyacı olduğunu söyledi. Ağar, "Sünnet olan ve evlenen gençlerimizin bahtı açık olsun. Bir büyük aile gibi bu güzellikleri paylaşmamıza vesile olan belediye başkanına teşekkür ederim" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Eylül 2005 Pazar 21:50:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?