6
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜNCEL

ETSO'dan 400 öğrenciye giyecek yardımı

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) maddi katkılarıyla, 400 yoksul ilköğretim okulu öğrencisine giyim yardımında bulundu.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden temin edilen ve çoğunlukla yoksul ailelerin yaşadığı kenar mahallelerdeki 36 ilköğretim okulundan toplam 400 öğrenciye yapılan giyim yardımı, ETSO tarafından 26 - 27 Eylül 2005 tarihleri arasında gerçekleştirildi.

Fakir öğrencilere dağıtılan yardımlarla ilgili değerlendirmelerde bulunan ETSO Başkanı Suat Öztürk, her yıl TOBB tarafından sağlanan maddi katkılara bu yıl kendi desteklerinin de eklenmesiyle yardımların yapılmış olmasından mutluluk duyduğunu ifade etti.

Yardımların, geleceğin teminatı olan çocukların iyi koşullarda eğitim görmesi açısından büyük önem taşıdığını söyleyen Öztürk, "Her yıl TOBB'un sağladığı maddi katkılara bu sene ETSO tarafından da destek sağlanarak, toplam 400 yoksul ailenin ilköğretimde okuyan çocuğuna giyim yardımı yaptık.

Yeni eğitim ve öğretim yılının başında, yaklaşan kış şartları göz önünde bulundurularak öğrencilerimizin giyim ihtiyaçları karşılanmıştır. Yardımlar kapsamında bot, kaban, pantolon, kazak, hırka gibi önemli ihtiyaç malzemeleri dağıtılmıştır. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın iyi koşullarda eğitim görmesi, bizim açımızdan büyük önem taşımaktadır" dedi.

.
Yayın Tarihi : 12 Ekim 2005 Çarşamba 22:17:44
Güncelleme :12 Ekim 2005 Çarşamba 22:20:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?