4
Mayıs
2024
Cumartesi
MAGAZİN

Uğur Işılak hayranlarıyla buluştu

Erzincan Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen Kültür-Sanat, Tulum Peyniri, Bakır ve Leblebi Festivali kapsamında yapılan halk konserinde sahneye çıkan özgün müziğin ünlü ismi Uğur Işılak, konserde kendisine sarılan genç hayranıyla birlikte yere düştü.


Cumhuriyet Meydanı'nda dün saat 20.00'de düzenlenen ve binlerce Erzincanlının katıldığı halk konserinde sahneye çıkan Uğur Işılak, söylediği şarkılarla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. AK Parti Erzincan milletvekilleri Tevhit Karakaya ve Talip Kaban ile CHP Erzincan Milletvekili Erol Tınastepe'nin de izlediği konserin ilerleyen dakikalarında Uğur Işılak'ı öpmek isteyen bir erkek hayranına sahnedeki görevliler ve orkestra üyeleri müdahale etmek isteyince sanatçı, hayranı ve görevliler hep birlikte yere yuvarlandı. Fanatik hayranı yüzünden bir anda kendini yerde bulan genç sanatçı, bir süre sahne gerisinde kendine gelmeye çalıştı.


Belediye Başkanı Mehmet Buyruk da olayın ardından sahneye çıkarak Işılak ile ilgilendi. Kısa bir dinlenmenin ardından yeniden sahneye dönen Uğur Işılak, kendisini yere düşüren hayranını yanına çağırarak boynuna sarıldı. Yaşanan tatsız olayın ardından şarkılarına kaldığı yerden devam eden Uğur Işılak, yaklaşık 2 saat sahnede kaldı.
Öte yandan, konserde Erzincan Belediye Başkanı Mehmet Buyruk, Uğur Işılak'a Erzincan'a özgü bakır bir tepsi hediye etti.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Ağustos 2005 Pazar 11:59:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?