4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Amatörler tek yürek

Erzincan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF), ilde futbolla ilgili faaliyet gösteren kuruluşların temsilcilerini bir araya getirdi.

Erzincan ASKF bürosunda düzenlenen toplantıya, ASKF Başkanı Emin Turan'ın yanısıra, İl Gözlemciler Kurulu (İGK) Başkanı Özcan Çakmak, İl Hakem Kurulu (İHK) Başkanı Ömer Akyürek, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Erzincan Şube Başkanı Yılmaz Toyran, Futbol İl Disiplin Kurulu Başkanı Talip Nayır, Türkiye Faal Futbol Hakem ve Gözlemcileri Derneği (TFFHG) Şube Başkanı Kenan Bektaş, Futbol İl Temsilcisi Burhan Çakır, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Temsilcisi Burak Mumcu ve Futbol Saha Komiserleri Derneği 2. Başkanı Uğur Bilmiş katıldı.

Toplantının açış konuşmasını yapan ASKF Başkanı Emin Turan, Erzincan'da futbolla ilgili görev yapan bütün oluşumların birlik ve beraberlik içinde çalışmasının mutluluk verici olduğunu belirterek, Erzincan'ın ileride bu birlikteliğin karşılığını göreceğine inandığını söyledi. Açış konuşmasının ardından, Birinci Amatör Küme'de ilk yarısının değerlendirmesi yapılarak, karşılaşılan sorunlar ve çözüm yolları görüşüldü.

Toplantıda, ayrıca Birinci Amatör Küme'nin ikinci yarısının 26 Kasım tarihinde başlamasına ve periyodik aralıklarla düzenlenmesi kararlaştırılan toplantının ikincisinin ise 12 Aralık 2005 tarihinde yapılmasına karar verildi.

.
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2005 Çarşamba 14:36:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?