4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

“Dünya Şampiyonu olmak için çalışacağım”

Türkiye Kate Şampiyonu olan Ensar Nas dün Gençlik ve Spor İl Müdürü Atanur Köseoğlunu makamında ziyaret etti. Gençlik ve Spor il Müdürü Atanur Köseoğlu Ninik sporcuya ve hocası Arzu Koç’a bazı hediyeler takdim etti.

Ziyaret esnasında bir konuşma yapan Gençlik ve Spor İl Müdürü Atanur Köseoğlu minik sporcudan daha büyük başarılar beklediklerini açıkladı. Köseoğlu, “Erzincan’da yapılan müsabakalar neticesinde Ensar Nas büyük bir başarı kazandı. Umuyorum kendisi büyüdükçe başarıları da büyüyecektir. Biz müdürlük olarak bu tür başarılara imza atan sporcularımızı ödüllendiriyoruz. Erzincan’da ki diğer spor dallarında da bu tür başarılar gün geçtikce artacak ve Erzincan’ı her yerde tanıtmaya devam edecekler” diye konuştu. Ensar Nas’ın hocası Erdoğan Bayram ise yapmış olduğu açıklamasında sporcusunun başarılarından bahsederek, “ 5 yıldır yapılan turnuvalarda Erzincan’ı en iyi temsil edebilmek için elimizden gelen çabayı gösterdik. Ensar’ın başarılarından pek söz etmeye gerek yok tüm Türkiye onu tanımaya başladı yaşı ilerledikçe başarıları da büyüyecek ve Dünya şampiyonluğuna kadar gideceğine inanıyorum. 2006 yılında da Ensar’dan büyük başarılar bekliyoruz ama başarılı olması için kendisine destek verilesi gerekmekte sporcumuzun imkanları kısıtlı, kısıtlı imkanlara rağmen böyle başarı kazanan bu sporcumuza destek verilirse daha iyi sonuçlar alabileceğimize inanıyorum” şeklinde açıklamada bulundu.

Türkiye Kate Şampiyonu Ensar Nas ise kameralar karşısında heyecanlandı fakat yaptığı konuşmasında hedefinin daha büyük başarılara imza atmak olduğunu söyleyerek Dünya Şampiyonu olmak için aralıksız olarak çalışacağını ve bu istediğine büyüdüğünde kavuşacağını belirtti.

Yasin Köz - Kenthaber / Erzincan
Yayın Tarihi : 29 Eylül 2005 Perşembe 09:03:53
Güncelleme :29 Eylül 2005 Perşembe 13:03:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
taha gül IP: 88.227.247.xxx Tarih : 10.06.2008 21:49:22

merhaba ensar bende senin gibi karete şampiyonuyum seninle gurur duyuyorum umarım başarılarınn devamını diliyorum tebrikler