4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Erzincan hedefe kilitlendi

Türkiye 3. Futbol Ligi 1. Grup'ta mücadele eden Erzincanspor, şampiyonluk hedefine kilitlendi.

Teknik Direktör Mehmet Kaya, Erzincanspor camiası olarak başarılı olmak zorunda olduklarını belirterek, "Camia olarak tek hedefe kilitlendik. Her maçımız final havasında geçiyor. Kağıt üstünde herkes bizi favori gösterilebilir. Ancak biz böyle düşünmüyoruz. Her şey sahada belli oluyor. Ceyhanspor karşısında kaybettiğimiz iki puanın ardından bu hafta kendi sahamızda oynayacağımız Karsspor maçından mutlaka galip gelmemiz gerekiyor. Galibiyet dışında başka bir seçenek düşünmüyoruz" dedi.

Ceyhanspor karşısında çok iyi mücadele ettiklerini, ancak bu mücadelenin karşılığını alamadıklarını ifade eden Kaya, "Eğer bu maçı kazansaydık, şampiyonluk yarışında büyük avantaj yakalayacaktık. Maalesef son vuruşlarda etkili olamadık. Liderliğimizi averajla sürdürüyoruz. Artık Ceyhanspor maçını unutup önümüze bakacağız. Taraftarlarımızın desteğine ihtiyacımız var. Taraftarımızı üzdüğümüzün farkındayız. Ancak Karsspor maçında farklı bir kimlikte mücadele edeceğiz. Karsspor'u yenerek taraftarlarımıza kendimizi affettireceğiz. Bu maçtan alacağımız bir galibiyetin bize neler katacağının farkındayız. Bu nedenle zorlu 90 dakikadan istediğimiz neticeyle ayrılmak için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Erzincanspor'un en büyük gücünün taraftarı olduğunu kaydeden Kaya, "Bu sezon Erzincanspor gerek genç yeteneklerden kurulu takımı, yönetimi, gerekse de taraftarıyla 2. Lig'e çıkmayı fazlasıyla hakediyor. Kötü günler artık mazide kaldı. Önemli olan şu an grupta bulunduğumuz konum ve takımın yakaladığı iyi havadır. Kendi sahamızda karşılaşacağımız Karsspor'u yenerek ilk yarıyı lider olarak tamamlamak istiyoruz. Bunu da başaracak gücümüz var. Erzincanspor'un en büyük gücü taraftarıdır. Taraftarının da desteğiyle Erzincanspor, engelleri teker teker aşarak şampiyonluk hedefine ulaşacaktır" dedi.

.
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2005 Çarşamba 16:43:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?