4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Erzincanspor'a baklava dopingi

Erzincanspor'a taraftar desteği sağlamak amacıyla bir süre önce kurulan Öz Erzincanspor Taraftarlar Derneği'nin yöneticileri, kulüp yöneticileriyle birlikte Erzincanspor Tesisleri'ni ziyaret ederek futbolculara baklava ikramında bulundu.

Kulüp yemekhanesinde dün akşam düzenlenen toplantıda biraraya gelen futbolcular, kulüp yöneticileri ve taraftarlar derneği yöneticileri, birbirleriyle sohbet ettiler. Toplantıda konuşan Erzincanspor Kulüp Başkanı Osman Terzioğlu, taraftarın futbolda 12. adam olduğunun hiçbir zaman unutulmaması gerektiğini ifade ederek, kendilerine destek veren taraftarlar derneğine teşekkür etti. Erzincanspor'un başarısı için herkesin işbirliği içinde çalışmasının büyük önem taşıdığını kaydeden Osman Terzioğlu, lig sonunda bu birlikteliğin karşılığını 2. lige çıkarak almak istediklerini söyledi.

Kulübe desteklerinin her zaman süreceğini dile getiren Öz Erzincanspor Taraftarlar Derneği Başkanı Ferit Bayata ise kulüp yönetiminden gördükleri ilgiden mutluluk duyduklarını belirterek, "Erzincanspor'un moral ve motivasyona ihtiyaç duyacağı her zaman yanında olacağız" diye konuştu.

Toplantıdaki konuşmaların ardından taraftarlar derneğinin getirdiği baklavalar futbolcu ve yöneticilere ikram edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Ağustos 2005 Perşembe 16:37:23
Güncelleme :4 Ağustos 2005 Perşembe 16:40:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?