4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

İş Kazası geçirdik

Türkiye 3. ligi 1. gurupta mücadele eden Erzincanspor GASKİ mağlubiyetini unutarak, Şırnak maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Başkan Terzioğlu GASKİ deplasmanında iş kazasına uğradıklarını söyledi.

Geçtiğimiz hafta GASKi deplasmanından 3-2 mağlup dönen Erzincanspor bu hafta kendi sahasında lider Şırnakspor ile karşı karşıya gelecek. Kendi saha ve taraftar desteğini kullanarak lideri yenmek isteyen Erzincanspor dün 13 şubat Şehir stadında Fatih Teknikspor ile bir hazırlık maçı yaptı.

Yapılan hazırlık maçında oldukça istekli oldukları görülen futbolcular, Şırnak maçına mutlak 3 puan parolası ile çıkacak. Erzincanspor Başkanı Osman Terzioğlu yaptığı açıklamasında gurubun en iyi takımının Erzincanspor olduğunu söyleyerek bu haftaki maçı mutlaka alacaklarını söyledi.

ASKİ Spor mağlubiyetinin kendilerini oldukça üzdüğünü ifade eden Başkan Terzioğlu, “2-0 önde götürdüğümüz maçı 6-7 gol atabileceğimiz bir karşılaşmadan 3-2 mağlup ayrıldık. Bu bir iş kazası biz teknik heyetimize ve sporcularımıza sonuna kadar güveniyoruz. Bu işi bunlarla bitireceğiz ve kesinlikle şampiyon olacağız biz iyi bir takım yoktur 3-2 yenildiğimiz takım 5 gol atarak yendiğimiz takımdan daha az yeteneğe sahip. Fakat ne olduysa ikinci devre oldu hava sıcaklığından mı yorgunluktan mı ama böyle bir felaket gelecekmiş biz her şeyin sonu hayırdır diye düşünüyoruz. İşimizi daha sıkı tutup Şırnakspor karşısında galip gelerek bir adım daha ilerlemiş olacağız Hedefimiz çok iyi bir futbol ve 3 puan almak. Grubun ey iyi takımı biziz şampiyon biz olacağız” şeklinde konuştu.

Yasin Köz - Kenthaber / Erzincan
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2005 Cuma 09:17:32
Güncelleme :16 Ekim 2005 Pazar 13:02:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
AKIN IP: 85.99.98.xxx Tarih : 21.10.2005 21:41:06
değerli başkanım bunlarda nazar boncuğumuz olsun.inşallah sezon sonunda şampiyon olacaz.dediğiniz gibi grubun en iyi takımıbiziz.Taraftar olarak arkanızdayız. elele 1. lige çıkmamız temennisiyle saygılar