4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Kupa Otlukbeli'nin müzesine gitti

Erzincan Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen, "İlköğretim Okullarıarası Yıldız Erkek Basketbol Turnuvasını" Özel Otlukbeli İlköğretim Okulu birincilikle bitirdi.

Öğrencilerin kıyasıya mücadele ettikleri maçlar çok çekişmeli geçti. Önce gruptan çıkma mücadelesi veren okullar, daha sonra şampiyonluk için ter döktü. İzleyicileri heyecana boğan maçlar sonucu Özel Otlukbeli İlköğretim Okulu şampiyonluk kupasını müzesine koydu.

İlköğretim Okulları Arası Yıldız Erkek Basketbol Turnuvası'nda şampiyon olan Özel Otlukbeli İlköğretim Okulu Müdürü Süleyman Diker, "Öncelikle bize bu mutluluğu yaşatan hocamıza ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum. Hocamız ve öğrencilerimiz çok çalıştılar, azmettiler ve hak ettiğimiz şampiyonluğu bize yaşattılar. Turnuvanın devamında da Erzincan'ı temsil edeceğimiz için çok mutluyum. Biz Özel Otlukbeli İlköğretim Okulu olarak açılış tarihimizden bugüne kadar birçok alanda şampiyonluk kupasının üzerine ismimizi yazdırdık, yazdırmaya devam ediyoruz. Gelecekte de inşallah şampiyonluk kupalarının üzerine yine Özel Otlukbeli İlköğretim Okulu ismini yazdıracağız." şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2005 Salı 14:15:01
Güncelleme :27 Aralık 2005 Salı 14:17:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Veli KARAAHMET IP: 81.213.142.xxx Tarih : 12.02.2007 15:55:59
Sizlerde gurur duyuyoruz. Başarılarınızın devamını dilerim.(Eski bilgisayar öğretmeni Veli)