4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Lider gitti mağlup döndü

Türkiye 3. Ligi 1. Grup'ta mücadele veren Erzincanspor lider gittiği Diyarbakır’dan mağlup döndü.

Diyarbakır Seyrantepe Spor kompleksinde Diyarbakır Büyükşehir Belediye DİSKİ Spor ile karşı karşıya gelen Erzincanspor sahadan 4-2 mağlup ayrıldı.

DİSKİ maçına iyi bir başlangıç yapan Erzincanspor 10. dakikada penaltıdan kalesinde gol gördü. Golden sonra her iki takımın karşılıklı ataklarının bulunduğu maçın 22. dakikasında Murat’ın serbest vuruştan kazandığı gol ile maç 1-1 berabere oldu.

Beraberliğin ardından öne geçmek isteyen Erzincanspor DİSKİ kalesine atak üstüne atak yaptı. Rakip kale önünde kurduğu baskıyı 33. dakikada Harun golü ile süsleyen Erzincanspor deplasmanda 1-2 öne geçti. İlk yarının uzatma dakikalarında DİSKİ golüne engel olamayan Erzincaspor soyunma odasına 2-2’lik beraberlik ile gitti.

Maçın ikinci yarısına iki takımda kontrollü bir futbol ile başladı. Dakikalar 49’u gösterdiğinde Diyarbakır Büyükşehir Belediye DİSKİ Spor’un attığı gol ile maç 3-2 oldu. Golün ardından da atak bir futbol sergileyen DİSKİ 66. dakikada skoru 4-2 yaptı. Maç 4-2 olduktan sonra gol bulmak için rakip kaleye giden Erzincaspor gol bulamayınca lider olarak gittiği Diyarbakır’dan mağlup olarak döndü. Erzincanspor haftaya kendi sahasında Nusaybin Demir spor ile karşı karşıya gelecek.

Yasin Köz - Kenthaber / Erzincan
Yayın Tarihi : 24 Ekim 2005 Pazartesi 12:28:49
Güncelleme :24 Ekim 2005 Pazartesi 12:21:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?