4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Şimdi moda, Brezilya usulü kutlama

Fenerbahçe Spor Kulübü futbolcuları tarafından başlatılan yumurta, un ve meyve sulu doğum günü kutlaması Erzincan’da da moda oldu.

Dün 13 Şubat Şehir stadında Mersin Büyükşehir belediyespor maçı hazırlıklarını sürdüren Erzincansporlu futbolcular idman sonunda Ahmet ve Hasan’ın doğum günlerini kafalarına yumurta, un ve meyve suyu dökerek kutladılar.

Çift kale idmanın ardından kültür fizik hareketlerini sürdüren futbolcular tarafından daha önceden hazırlanmış olan yumurta. Un ve meyve suyu saha içerisinde idman yapan ve dün doğum günleri olan Erzincansporlu futbolcular Ahmet ve Hasan’ın kafasına döküldü. Üstü başı un ve yumurta içerisinde kalan Ahmet ile Hasan, ellerine geçirdikleri unları diğer futbolcuların üzerine sepmesi üzerine ortaya renkli görüntüler çıktı.

Son olarak un kutusunu kapan Harun tüm futbolcuları una buladı. Yapılan farklı doğum günü kutlaması hakkında görüşlerini dile getiren Erzincanspor Teknik direktörü Mehmet Kaya, “Fenerbahçe’nin brezilyalıları ülkemize yeni bir adet getirdi. Bizde zaten millet olarak yabancıların geleneklerine sahip çıkıyoruz kendi geleneklerimizi koruyamasak da. Bizim futbolcularımızda Brezilya usulü doğum günü kutlaması yaptı. Futbolcularımız böyle bir şey yaparken tek düşüncüleri birlik ve beraberlik içerisinde olduklarını göstermekti. Bu da takımın moralinin oldukça yüksek olduğunu göstermektedir” diye konuştu.

Yasin Köz - Kenthaber / Erzincan
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2005 Cuma 09:15:03
Güncelleme :11 Kasım 2005 Cuma 14:08:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?