4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Tek hedef 3 puan

Türkiye Üçüncü Ligi birinci grupta mücadele eden Erzincanspor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Karamanspor maçı hazırlıklarını tamamlayarak Karaman'a gitti. Karaman’a üç puan parolası ile giden Erzincanspor Kulüp Başkanı Osman Terzioğlu, maçtan galip ayrılmak için futbolcuların ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Üçüncü Lig Birinci Grup'ta sezonun ilk maçında galibiyet ile tanışan Erzincanspor, ilk deplasman maçından da galibiyet ile ayrılmanın hesaplarını yapılıyor.

Başkan Osman Terzioğlu takımın bir hafta süresince çok iyi hazırlandığını söyleyerek, Karaman’a mutlak üç puan için gittiklerini belirtti.

Sezonun ilk beş haftasında elde edilecek olan performans ile üst sıralardaki yerlerini almak için iç saha ve dış sahada galibiyet alınması gerektiğini ifade eden Başkan Terzioğlu, "Karamanspor maçından galibiyet ile ayrılmak için iyi çalışma yaptık. İstediğimizi futbolcular sahaya yansıtırsa karşılaşmadan galibiyet ile ayrılırız. Bizim için ilk 5 hafta çok önemli. En az puan kaybı ile bu haftaları atlatıp, gurupta iddialı konumda olmak istiyoruz. Bu sebeple, Karaman maçından galibiyet düşünüyoruz" diye konuştu.

Yasin Köz - Kenthaber / Erzincan
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2005 Cumartesi 09:12:50
Güncelleme :17 Eylül 2005 Cumartesi 14:35:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?