4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Voleybol Aday Hakemliği Kursu başladı

Erzincan'da Voleybol Aday Hakemlik Kursu başladı. 20-23 Ekim 2005 tarihleri arasında Erzincan’da açılan Volaybol Aday Hakemlik Kursu geçtiğimiz gün 60 adayın katılımıyla Eğitim fakültesinde başladı.

Eğitim Fakültesinde başlayan Aday Hakemlik Kurslarının başlangıcında bir konuşma yapan Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürü Atanur Köseoğlu, Kurslara gösterilen ilgi ve alakadan memnun olduğunu söyleyerek, hakem adaylarına teşekkür etti.

Voleybol İl Temsilcisi Şefik Akcan yaptığı konuşmasında kursa katılan kursiyerlere voleybol hakkında bilgi vererek, voleybol camiası içine yeni arkadaşların katılmasından memnun olduğunu dile getirdi.

Erzincan Voleybol il temsilciliği olarak hakem adaylarına gereken her türlü desteği vereceklerini belirten, Akcan, kursiyerlerin kurslara düzenli olarak katılmasını istedi.

Voleybol Hakem adaylığı kurslarına katılan 60 kursiyere, Tokat Gençlik ve Spor Müdürlüğü Gençlik merkezi Müdürü İbrahim Turan tarafından kurs verildi.

Kurs sonrası kursun bir değerlendirmesini yapan Gençlik ve Spor İl Müdürü Atanur Köseoğlu ile Voleybol Erzincan İl Temsilcisi Şefik Akcan, Erzincanlıların kurslara göstermiş olduğu ilgi ve alakadan oldukça memnun olduklarını söyleyerek, kursiyerlere teşekkür ettiler.

Yasin Köz - Kenthaber / Erzincan
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2005 Cumartesi 10:59:44
Güncelleme :22 Ekim 2005 Cumartesi 12:21:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?