11
Haziran
2024
Salı
ÜZÜMLÜ - ERZİNCAN

Villa konutlar geliyor

ÜZÜMLÜ’YE VİLLA KONUTLAR GELİYOR

Üzümlü Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle Üzümlü ilçesine yapılacak olan eski Türk mimarisi görünümünde ki dubleks villa konutların kayıtları başladı.

Yapılacak olan konutlar ilçenin konut sıkıntısını bitirirken ilçeyi de daha modern bir hale getirecek.Üzümlü Belediyesi yaptığı yeni proje ile ilçeye tarihi yeni bir görünüm kazandıracak. Üzümlü Belediye Başkanı Sami Sertadım’ın girişimleriyle ilçeye yapılacak olan 337 adet dubleks villa konutlar ilçeyi daha modern bir hale getirirken yerleşim alanını da genişletecek.Geçtiğimiz yıllarda ilçeye yapılan TOKİ konutlarıyla ilçede büyük ölçüde çözülen konut sıkıntısı yeni yapılacak proje ile tamamen sonlandırılacak. Yeni uygulanacak konut projesinin en büyük özelliği ise 337 adet müstakil dubleks villa konutları olması.

146 metrekarelik villa konutlar bahçesiyle birlikte yaklaşık 500 metrekarelik bir alana kurulacak. Üzümlü’nün aşağı tarafı olarak adlandırılan alana kurulacak villa konutları için kayıtlar geçtiğimiz gün başladı. Üzümlü Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne yapılacak olan kayıtlar 1 Haziran’da başladı ve 29 Temmuz’a kadar sürecek. Kayıtların başlamasının ardından villalara yoğun bir talep olurken ilk 3 iş gününde 75 kişi kayıt oldu. 180 ay vade ile satılacak olan konutlar için herhangi bir şart aranmıyor.Üzümlü dubleks villa konutlarının ilçeye yeni ve modern bir görünüm kazandıracağını belirten Belediye Başkanı Av. Sami Sertadım, “Üzümlü Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle ilçemizde TOKİ’nin şu ana kadar Türkiye’de uyguladığı en estetik proje diyebileceğimiz projeyi beraber gerçekleştirmenin başlangıcını yaptık. Dubleks konut projemizde 337 adet konut var. Üzümlü’nün alt taraflarında E80 karayoluna 300 metre mesafede, gerek Erzincan’la gerekse ilçemizle çok önemli bir noktada yapılıyor. Kolay ulaşım noktasıyla çok değerli bir alanda konutlar kuruluyor. Doğa güzellikleriyle emsalsiz olan, ilçemizde bu şekilde konut sahibi olacak vatandaşlarımızın diyebiliriz ki çok güzel bir yatırım yapacakları, yaşamdan dolu dolu bir zevk alacakları bir yerde konut sahibi olacaklar. Şu anda gerek ilçemiz gurbetçilerinden, gerekse ilçemiz dışından vatandaşlarımızın çok yoğun bir ilgisi var. Konutlara müracaatlar 6 bin TL peşinatla alınıyor. Yüze on kısmının kalan diğer kısmı ise sözleşme yapıldığında alınıp ardından 500 TL ile 600 TL arasında bir taksitle ev sahibi olunacak. Ben konut ihtiyacı olan tüm vatandaşlarımızı kesinlikle memnun kalacakları, kesinlikle memnuniyet duyacakları bir ilçede, güzel konutlarda, güzel bahçelerde yaşamı dolu dolu yaşayacaklarını temenni ediyor, herkesi yeni konut projemize davet ediyorum.” dedi.Yapılacak olan villaların eski Türk mimarisi görünümünde olacağının altını çizen Başkan Sertadım “Konutlar zemin +1 dubleks konutlar. 146 metrekare kullanım alanı. Yaklaşık 30 metrekare salonu, 20 metrekare civarı mutfağı ve üst katında da üç tane odası, ebeveyn odası, iki kattada balkonu olan ve mimari yapısıyla da eski Türk evleri ile eski Erzincan evlerini andıran estetik bir mimari projesi de var. 500 metrekare arsa üzerine yapılacak ve bu bahçede hobi olarak ta bir takım meyvecilik sebzecilik yapılabilecek ve yaşama değer katacak bir takım faaliyetlerde bulundurulabilecektir.” şeklinde konuştu.

ÜZÜMLÜ’YE VİLLA KONUTLAR GELİYOR
ÜZÜMLÜ’YE VİLLA KONUTLAR GELİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2011 Çarşamba 14:13:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?