28
Mayıs
2024
Salı
SPOR
Belediye Sayfaları

25 Mart il birincisi oldu

Erzurum'un Oltu İlçesi'ndeki 25 Martspor Voleybol Takımı, Erzurum'da yapılan kulüplerarası voleybol turnuvasında tüm rakiplerini yenerek, il birincisi oldu.

25 Martspor Kulübü Başkanı Mustafa Macit, şampiyon olan voleybol takımı, teknik ekibi ve voleybolcularla birlikte Oltu Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek'i makamında ziyaret etti. Erzurum'daki turnuvada oynadıkları 4 maçı da kazandıklarını dile getiren Kulüp Başkanı Mustafa Macit, "25 Martspor Voleybol Takımı, Erzurum'da oynadığı 4 maçta rakiplerine sadece 2 set vermiştir. Gençlerimizi bu maçlara hazırlayan teknik ekibimize ve bizleri mahcup etmeyen gençlerimize teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Erzurum'da yapılan kulüplerarası voleybol maçları da dahil toplam 17 maç yaparak, yenilgisiz şampiyon olan takımı makamında kabul eden Başkan Ziyrek, "Gençlerimize, spora yaptığımız yatırımın meyvelerini topluyoruz. Göğsümüzü kabartan bu gençlerimizle ne kadar övünsek azdır" dedi.

Birincilik kupası hediye edilen Oltu Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek de, yapılan jeste karşılık, birincilik kupasını ve alınacak nice başka kupalar için özel bir showroom yeri yapabileceğini ifade etti. Başkan Ziyrek, "Gençlerimiz yeter ki bizlere bu tür sevinçleri, gururları tattırsınlar, onlarla iftihar ediyoruz. Alınan bu kupaları güzel bir yerde hem muhafaza edeceğiz hem de sergileyeceğiz" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 29 Ocak 2006 Pazar 14:13:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
nami önal IP: 88.224.13.xxx Tarih : 5.07.2006 17:38:56
gençler başarınız için başta başkanımızı ve sizleri tebrik eder başarılarınızın devamını diler oltu ve gurbetteki benim gibi oltulular adına hepinize teşekkür eder tüm OLTU'yaselamlarımı sunarım Nami ÖNAL-J.Astsb.