27
Temmuz
2024
Cumartesi
GÜNCEL

200 aileye yardım yapılacak

Deniz Feneri Derneği, Ramazan ayı münasebetiyle başlattığı '10 il 2 bin aileye yardım' projesi kapsamında Hakkari'ye geldi. Deniz Feneri Derneği tarafından daha önce Hakkari Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) ile mahalle muhtarlarının aracılığıyla tespit edilen 200 aileye yardım yapılacağı belirtildi. İstanbul'dan gelerek önceki gün Hakkari'ye ulaşan Deniz Feneri Derneği yetkilileri, beraberinde getirdiği kamyon dolusu yardımları bugün öğle saatlerinde çocukların yardımı ile Pehlivan Mahallesi Musa Enter Caddesi üzerinde bulunan boş bir depoya boşalttı.

Dernek Dağıtım Sorumlusu Mehmet Eren ile beraberinde bulunan Ali Bekdemir, boş depoya boşalttıkları yardım kolilerini kendi elleriyle ailelere teker teker ailelere dağıtmaya başladı.

Yapılan yardımlarla ilgili basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Eren, başlattıkları '10 il 2 bin aileye yardım' projesi kapsamında yardıma Hakkari'den başladıklarını belirtti. İçinde çeşitli gıda maddelerinden oluşan 25'er kiloluk yardımla birlikte ailenin her ferdine de giyim eşyası verildiğini anlatan Eren, "Yardımları boşalttığımız depoya aileleri teker teker çağırarak imza karşılığında kendilerine yardım paketlerini veriyoruz. Burada toplam 200 aileye yardım yapacağız. Sırasıyla mahallelerimizdeki vatandaşlarımıza yardımlarını teslim edeceğiz" dedi.

Yardım kolilerini alan Aslıhan Timur ile Hamide Beyter isimli kadınlar ise İstanbul'dan Hakkari'ye gelerek mübarek Ramazan ayında kendilerine yardımda bulunan Deniz Feneri Derneği'ne teşekkür ettiklerini dile getirdi.

.
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2005 Pazartesi 18:00:25
Güncelleme :14 Ekim 2005 Cuma 12:22:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?