27
Temmuz
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Yılbaşı biletleri piyasada

Her yılbaşında Milli Piyango bileti sıkıntısının yaşandığı Hakkari'de, bu yıl biletler daha erken satılmaya başlandı.

Daha önce Hakkari'de Milli piyango bayisi olmadığı için bilet ihtiyaçlarını çevre illerden karşılayan vatandaşlar Taş Kırtasiye sahibi Ahmet Taş'ın geçen yıl Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'ne talepte bulunarak bayilik almasıyla birlikte biletlerle bu yıl erken tanıştı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Milli Piyango bayiliğini yapan Ahmet Taş, Türkiye'de piyasaya çıkan Milli Piyango biletlerinin Hakkari'de de satılmaya başlandığını belirtti.

Vatandaşların Bulvar Caddesi üzerinde bulunan Taş Kırtasiye'de bilet satın alabileceklerini belirten Taş, geçen yıl bayilik almalarıyla birlikte vatandaşların artık çevre illerden bilet satın almalarına gerek kalmadığını ifade etti.

Taş, "Geçen yıl olduğu gibi bu yılda çeyrek biletler 5, yarım biletler 10, tam biletler ise 20 YTL'den satılıyor. İlk etrafta ilimize 6 bin bilet getirdik. İki gün içersinde 2 bine yakın bilet sattık. Herkesin hayallerini büyük ikramiye olan 20 trilyon süslüyor. Bu nedenle de vatandaşlar biletlere oldukça ilgi göstererek satın alıyor. Vatandaşlarımızdan isteğimiz alacakları biletlerin mühürlü olmasına özen göstersinler. Arka tarafı mühürlü olmayan biletleri almasınlar" diye konuştu.

Arafat Ertuş ile Musa İrdem isimli vatandaşlar ise, "İlimizde bayi açılması bizleri sevindirmiştir. Daha önceleri bayi olmadığı için akrabalarımızın yardımıyla biletleri il dışında getiriyorduk. Şimdi talih kuşunun Türkiye'nin en ücra köşesinde kendi kaderine terk edilen Hakkari'ye konması temennisinde bulunuyoruz" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2005 Perşembe 13:34:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?