27
Temmuz
2024
Cumartesi
SİYASET

Kahvedeki gençlerle sohbet

Milli Eğitim Bakanı Doç. Dr. Hüseyin Çelik, bir dizi açılış ve incelemelerde bulunmak üzere geldiği Hakkari'de bir kahvede oturan gençlerle biraraya gelerek bir süre sohbet etti.

Bir dizi açılışlarda bulunmak üzere bugün öğle saatlerinde Van'dan helikopterle Yüksekova İlçesi'ne geçen Milli Eğitim Bakanı Doç. Dr. Hüseyin Çelik, burada yaptığı okul açılışından sonra helikopterle Hakkari'ye geldi.

Hakkari Valisi Erdoğan Gürbüz, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Hakkari Milletvekilleri Mustafa Zeydan ve Fehmi Öztunç ile birlikte akşam saatlerinde helikopterle Şehir Stadı'na gelen Bakan Çelik, burada Vali Yardımcısı Sezgin Üçüncü ve daire amirleri tarafından karşılandı. Bakan Çelik, daha sonra Vali Erdoğan Gürbüz tarafından Öğretmen Evi'nde onuruna verilen iftar yemeğine katıldı.

 

İftar yemeğine katılan Bakan Çelik'e kuzu kavurma, pilav, cacık ve tatlı ikram edildi. Verilen iftar yemeğinin ardından geceyi geçireceği Şenler Oteli'ne yaya olarak giden Bakan Çelik ve beraberindekiler burada otelin girişinde bulunan bir kilim ve bal satan dükkana uğradı. Otelin önün bir süre oturarak beraberindekilerle sohbet eden Bakan Çelik'e Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Ahmet Şen tarafından Hakkari'ye ait 2 kilim hediye edildi. Bakan Çelik, daha sonra otele geçti. Otelde bir müddet dinlenen Bakan Çelik, daha sonra ildeki yetkililerle eğitim sorunlarının ele alınacağı bir toplantı yapmak üzere otelden çıktı.

Toplantının yapılacağı Eğitim Araçları Müdürlüğü'ne kadar olan yaklaşık 800 metrelik yolu yaya olarak yürüyen Bakan Çelik, Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan bir kahvede çay içen gençlerin yanına gitti. Burada gençlerle kahvede oturarak çay içip bir süre sohbet eden Bakan Çelik, daha sonra toplantının yapılacağı Eğitim Araçları Müdürlüğü'ne geçti.

.
Yayın Tarihi : 15 Ekim 2005 Cumartesi 02:13:56
Güncelleme :20 Ekim 2005 Perşembe 14:59:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?