22
Mayıs
2024
Çarşamba
POLİS/ADLİYE

Kazayı ucuz atlattı!

Kars'ta dün akşam doğum yapan eşini ve çocuğunu görmek için hastaneye giden bir kişi, içinde bulunduğu aracın kaza yapmasıyla hastanelik oldu. Elektrik direğine çarptıktan sonra 5 takla atan aracın camından fırlayan kişi hafif yaralanırken, sürücü kazadan yara almadan kurtuldu.

Kaza, dün akşam saat 22.00 sıralarında Digor yolu üzerinde meydana geldi. Bölge Trafik istikametinden şehir merkezine gelmekte olan Sebahattin Kargı yönetimindeki 48 NR 904 plakalı otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik sebebiyle direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu elekrtik direğine çarparak 5 takla attı. Kazada sürücü Sebahattin Kargı'nın burnu bile kanamazken, aracın takla atmasıyla camdan fırlayan Resul Yeşilbağ ise kazayı küçük sıyrıklarla atlattı.

Kaza yerine gelen ambulansla devlet hastanesine götürülen Resul Yeşilbağ'ın ilk yapılan muayenesinde sol kolunda ve boynunda incinme olduğu, başka önemli bir kırık veya iç kanamanın olmadığı görüldü. Şuurunu kaybetmeyen yaralı Resul Yeşilbağ, polisin kendisine 'Ailene haber verelim mi?' demesi üzerine, "Kesinlikle haber vermeyin. Eşim bugün doğum yaptı, onu almaya gidecektim" diyerek hasta yatağında yatan eşinin üzülmemesini istedi.

Kaza yerinde trafik polislerine kazanın nasıl olduğu anlatan sürücü Sebahattin Kargı ise görenleri adeta şaşırttı. Burnu bile kanamayan sürücü, kaza yerini rahatlıkla gezdi ve kendisi bile gördüklerine inanamadı.

.
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2005 Cuma 17:14:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?