18
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Yıldırım can aldı

Digor'a bağlı Şirinköy'de arazideki hayvanları kontrol etmeye giden 6 çocuk babası bir kişi, yıldırım çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Dün akşam saat 21.30 sıralarında Digor İlçesi Şirinköy Naviç mevkiinde yağmur sırasında arazide bulunan hayvanları kontrol etmeye giden Nurettin Kaya'ya (35) yıldırım çarptı. Nurettin Kaya'nın uzun süre geri dönmemesi üzerine aramaya çıkan yakınları, saat 22.30 sıralarında Kaya'nın hareketsiz şekilde yerde yattığını gördüler.

Ne olduğunu anlamayan yakınları Kaya'yı traktöre koyarak Kars Devlet Hastanesi'ne götürdüler. Hastaneye getirildiğinde ölü olduğu belirlenen Nurettin Kaya'yı hayata döndürmek için seferber olan doktorların çabası sonuç vermedi ve acı haber yakınlarına iletildi.

Hastane önünde önce gelebilecek iyi bir haber bekleyen yakınları ise acı haber karşısında adeta yıkıldılar. Kaya'nın cesedini görmek isteyen yakınları, hastaneye akın edince, ceset gizlice morga konuldu. Kaya'nın ninesi, annesi, eşi, teyze ve halalarının hastanede yüzlerini tırnaklarıyla parçalaması ve saçlarını yolmaları yürek sızlattı. Acı içinde feryad eden kadınlar güçlükle teskin edildi.

Nurettin Kaya'nın evli ve 6 çocuk babası olduğu ve çobanlık yapan ağabeyine yardım için hayvanların yanına gittiği öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Temmuz 2005 Cuma 13:44:48
Güncelleme :29 Temmuz 2005 Cuma 13:47:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?