2
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Bayram Malatyaspor'a uğur getirecek

Malatyaspor Başkanı Hikmet Tanrıverdi, mübarek Kurban Bayramı'nın Malatyaspor'a uğur getirmesini ve ikinci yarıda başarılı sonuçlar almasını diledi.

Antalya kamp çalışmalarını tamamlayarak izne ayrılan Malatyaspor perşembe günü Malatya'da topbaşı yapacak. Sarı kırmızılı kulübün başkanı Hikmet Tanrıverdi, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Malatyaspor'un ilk yarıda arzulanan sonuçları alamadığını, ama son maçlarda çıkışa geçtiğini ve yapılan transferler ile kadronun güçlendirildiğini anlatan Tanrıverdi, "Bayram ertesi lige yeniden başlayacağız. İnşallah mübarek Kurban Bayramı Malatyaspor'umuza uğur getirecek ve ikinci yarıyla birlikte başarılı sonuçlar alıp, yükselişe geçeceğiz" diye konuştu.

Başkan Tanrıverdi mesajında, Kurban Bayramı'nın başta Malatyalılar olmak üzere tüm Türkiye'ye hayırlı uğurlu olmasını diledi. Tanrıverdi, mesajında "Kurban Bayramını sevinç ve mutluluk içerisinde kutluyoruz. Şahsım ve yönetim kurulum adına, tüm Malatyalıların, Malatyasporluların, spor camiasının, ulusumuzun ve İslam aleminin bayramını kutlar; bayramın hepimize hayırlar getirmesini dilerim" dedi.

.
Yayın Tarihi : 11 Ocak 2006 Çarşamba 12:29:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?