4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Süpergençler ikinci yarıya hazırlanıyor

Deplasmanlı Süpergençler Malatya Grubu'nda mücadele eden Malatyaspor Süpergenç takımında ikinci yarı hazırlıkları başladı. 

Malatyaspor Süpergenç Takım Antrenörü Mahmut Evren yönetiminde Orduzu Pınarbaşı Sentetik sahada başlayan hazırlıklarda kondisyon çalışması ön planda tutuluyor. Grupta ilk yarıyı aldığı 3 galibiyet ile 8. sırada tamamlayan Sarı Kırmızılı takım son maçını Şanlıurfa Belediyespor Süpergenç takımı ile oynamış ve 2-1 galip gelmişti. 

Öte yandan hazırlıklarla ilgili bilgi veren Malatyaspor Süpergenç takım Antrenörü Mahmut Evren, Malatyaspor Süpergenç takımının genç futbolculardan oluştuğunu belirterek, ikinci yarı daha mücadeleci bir takım oluşturmak istediklerini söyledi.
İlk yarı takımın istediği sonuç ve başarıya ulaşamadığını kaydeden Evren, "Genç ve yetenekli futbolculara sahibiz. İkinci yarı da en büyük hedefimiz üst yapıya futbolcu yetiştirmek. Sonuca endeksli bir takım değiliz. Öncelikli hedefimiz yetenekli futbolcularımızı profesyonel yapmak" dedi. 

Evren, Sarı Kırmızılı takımın başında ilk maçlarını kazandıklarını ifade ederek, "İyi bir takımımız var. Hazırlıklarımızı sürdürürken takımdaki eksikleri de tespit ediyoruz. Eksiklerimizi giderdiğimiz takdirde daha iyi olacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2008 Salı 16:35:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?