4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Boluspor maçı hazırlıkları başladı

Fortis Türkiye Kupası'nda kendi sahasında Turkcell Süper Lig temsilcisi Hacettepspor'u 1-0 yenerek gruplara kalan Malatyaspor, ara vermeden Boluspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. 

Takım kaptanı Murat Duman, kupada Hacettepespor karşısında aldıkları galibiyetin takımda moralleri yükselttiğini belirterek, "Fortis Türkiye Kupası'nda gruplara kaldık, mutluyuz. Süper Lig'de oynayan bir takımı elememiz, motivasyonumuzu yükseltti. Ligde aldığımız mağlubiyetler bizleri biraz yıpratmıştı. Hacettepespor galibiyetiyle kendimize geldik. Artık kupa maçı geride kaldı ve ligde hafta sonu oynayacağımız Boluspor maçına konsante olduk. Kupada tur atlama, Süper Lig takımını mağlup etme moraliyle Boluspor maçından da 3 puan almak istiyoruz" dedi. 

Doğru işleri, doğru zamanda yapmak gerektiğini ifade eden takım kaptanı Murat Duman, "Takımda forvet eksiği olduğu söyleniyor, ben hiçbir eksiğimizin olmadığını ve başarılı olacağımızı düşünüyorum. Bizler kenetlenip, birlikte hareket edersek başarılı oluruz" diye konuştu. 

Kaliteli bir kadroya sahip olduklarını dile getiren takım kaptanı Murat Duman, "Kadromuzda Süper Lig tecrübesi olan birçok arkadaşımız var. Başarılı günlerin, iyi günlerin geleceğini düşünüyorum. Taraftarlarımız da desteklerini bizden esirgemiyor. Onların desteğine ihtiyacımız var. Malatyaspor kadro yapısı ve teknik ekibiyle kenetlenerek, başarı olacaktır" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2008 Cuma 13:29:01
Güncelleme :27 Eylül 2008 Cumartesi 15:50:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?