2
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Bülent Akın'dan kötü haber

Malatyaspor'un tecrübeli oyuncusu Bülent Akın, Antalya kampında sakatlandı. Tecrübeli futbolcunun sakatlığının ciddi olduğu kaydedildi.

Takımının Antalya kampında sakatlanan Bülent Akın'ın sakatlığının önemli olduğu ve Belçika'ya gidip tedavi olacağı öğrenildi. Bülent Akın'ın büyük olasılıkla sezonu kapatttığı ve ikinci yarıda forma giyemeyeceği kaydedildi.

2. yarı için transfer çalışmalarına devam eden Malatyaspor'da, Sportif Direktörü Selami Özdemir, yabancı oyuncuların transferi konusunda son aşamaya gelindiğini kaydetti. Özdemir, Eren Aydın'ın Gençlerbirliği takımına transferinin henüz kesinleşmediğini, Eren'in durumunun yapılacak olan transferlere göre kesinleşeceğini söyledi.

Bu arada Doğu ekibi, Çek Cumhuriyeti'nin Jablonec takımında forma giyen 27 yaşındaki golcü Tomas Michalek ile anlaşmaya vardı. Bu oyuncunun önümüzdeki günlerde Türkiye'ye gelip 3 yıllık sözleşmeye imza atacağı bildirildi. Bilindiği gibi Malatyaspor bir süre önce de Teplice takımında oynayan Jiri Masek ile de anlaşmaya varmıştı.

Teknik direktör Ziya Doğan nezaretinde günde çift idman yapan sarı - kırmızılı ekipte moraller yerinde.Ziya Doğan sezon başından beri bahsettiği takımın kondisyon eksiğini gidermek için futbolcularına yükleme yapıyor. Tecrübeli teknik adam, kendi sistemini oturtmak için de idmanlarda sürekli olarak oyuncularına talimatlar veriyor. Malatyaspor kamptaki ilk hazırlık maçında yarın Antalyaspor ile karşılaşacak





.
Yayın Tarihi : 3 Ocak 2006 Salı 12:06:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?