2
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Doğan: İstediğimiz pozisyonları bulamadık

Malatyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, ligin ikinci yarısına 3 puanla başlamak istediklerini ancak bunu başaramadıklarını ifade etti.

Saha ve seyirci avantajını iyi kullanamadıklarını belirten Doğan, "Buna saha izin vermedi. Aslında bu maçla ilgili fazla yorum yapmaya gerek yok. Saha gerçekten çok kötüydü. Golü bulan taraf, kazanacaktı. Maçın genelinde baskılı oynamamıza rağmen, sahanın da etkisiyle istediğimiz pozisyonları bulamadık" dedi.

Sivassporlu futbolcu Cem Karaca da, deplasmanda 1 puan almanın yine de iyi olduğunu söylerken, Murat Duman ise, saha şartlarının elverişsizliğine rağmen deplasmandan berabere dönmenin avantajlı olduğunu vurguladı.

Malatyasporlu futbolcu Sertan Esen de, iyi oynamalarına rağmen gol atamadıklarını ifade ederek, kaybettikleri 2 puanın telafisini bundan sonraki maçlarda yapacaklarını vurguladı.

Malatyaspor Kulübü Başkanı Hikmet Tanrıverdi, bir iki net pozisyonu gole çevirememenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirtti. Futbol Federasyonu seçimlerinde Malatyaspor Sportif Direktörü Selami Özdemir'in Haluk Ulusoy'u desteklemesi nedeniyle taraftarların maçta Selami Özdemir'i protesto etmelerini değerlendiren Başkan Tanrıverdi, "Demokratik seçimde kimsenin oy hakkını elinden almak gibi veya oyunun şeklini değiştirmek gibi gücümüz olamazdı. Neticede vicdanları ve hür iradeleriyle oy kullandılar. Ancak Malatyaspor'un delegeleri de Malatyaspor'un menfaatleri doğrultusunda oy kullanmaları gerekir. Selami Özdemir beyin ayrı bir davranışı ve uygulaması olmadı. Fazla speküle etmek doğru değil" diye konuştu.

Malatyaspor Kulübü Başkan Yardımcısı Metehan Berktaş'ın Haluk Ulusoy yönetiminde yer alması ve diğer başkan yardımcısının da karşı listede yer almasının sanki Malatyaspor'un ikili oynuyor gibi bir hava oluşmasına üzüldüklerini söyleyen Tanrıverdi, "Zaten Metehan arkadaşımız hakkında kulüp olarak gerekeni yapıp, kendisini kulüp üyeliğinden ihraç ettik" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 23 Ocak 2006 Pazartesi 12:07:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?