2
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Doğan: Korku tünelinden çıkacağız

Malatyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan öncelikli hedeflerinin alt sıralardan kurtulmak olduğunu söyledi.

Antalya'da ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren sarı-kırmızılı ekipte ard arda gelen transfer haberleri ile yüzler gülmeye başladı. Malatyaspor, Sertan, Serdal ve Evren'in ardından Çek futbolcular Tomas Michalek ve Zdenik Senkerik ile Teplica takımından Jiri Masek'le anlaşma sağladı.

Çek oyunculardan 2'sinin forvet, 1'inin de orta saha oyuncusu oldukları öğrenildi. Çek oyunculardan Masek'in perşembe, diğer ikisinin ise cuma günü Antalya'ya giderek kampa katılacakları öğrenildi. Çek futbolcuların transferi nedeniyle, Brezilyalı Chris ve Katatua'nın ardından Kamerunlu oyuncu Effa'nın da sözleşmesi feshedildi.

Bu arada, Malatyaspor'un defans ve orta saha mevkiinde oynayabilecek yabancı bir futbolcuyla ilgili daha temaslarını sürdürdüğü, bu futbolcuyla da anlaşılmak üzere olduğu haber alındı. Bu oyuncu ile anlaşma sağlanırsa bir yabancının da gönderileceği bildirildi. Malatyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Çek oyuncuların takıma katılmalarının kendisini memnun ettiğini ifade ederek, "Transferimizi büyük oranda tamamladık. Belki bir iki oyuncu daha alabiliriz. Ama yeni alınan oyuncuların kampa dahil olması ile birlikte tam kadro diyebileceğim şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Öncelikli hedefimiz korku tüneli olarak nitelendirdiğimiz alt sıralardan kurtulmak" dedi.

Antalya kampının çok güzel bir ortamda devam ettiğini ifade eden Doğan, "Antalya'da hava sıcak. Ancak biz kampımızı 10 Ocak tarihinde bitirerek oyunculara bir gün bayram izni vereceğiz. Ayın 12'sinde ise Malatya'da çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Malatya'daki iklim şartlarına da oyuncuların alışmasını temin etmemiz gerekiyor." şeklinde konuştu.

Takımın tam kadro ile çalışmadığı için henüz istenilen seviyede bir forma mücadelesi yaşanmadığını da ifade eden Doğan, önümüzdeki günlerde bu rekabetin kızışacağını söyledi.

Doğan ayrıca Bülent Akın'ın sakatlığının kendilerini üzdüğünü ifade ederek, "Bülent kampın en çok çıkış yapan oyuncusuydu. Sakatlığına tam teşhis konulamadı. Çapraz bağları kopmuş ise sezonu kapatacak. Şimdi Belçika'ya gitti. Kendi doktoru tedavisini yapacak." dedi.

.
Yayın Tarihi : 4 Ocak 2006 Çarşamba 11:17:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?