2
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Emrah ve Volkan'dan Malatya'ya övgü

Malatyaspor'un Trabzonspor'dan transfer ettiği Emrah Eren ve Volkan Bekiroğlu, Sarı Kırmızılı takıma geldikleri için mutlu olduklarını söylediler.

Sarı-kırmızılı ekip, teknik direktör Ziya Doğan nezaretinde hafta sonunda oynanacak olan Sivasspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. İkinci yarıya daha güçlü bir kadro ile girmek isteyen Malatyaspor kamp süresince aldığı 6 oyuncunun ardından Trabzonsporlu iki oyuncuyu da kadrosuna kattı.

Trabzonspor'dan transfer edilen Emrah Eren, Malatyaspor'a isteyerek geldiğini belirterek, "Malatyaspor'un büyük bir camia olduğunu biliyorum. İnşallah Malatyaspor formasının hakkını vereceğim, başarılı olacağım. Malatyaspor, ligde kalitesinin çok altında bir yerde. İstenen yerde değil. İnşallah yapılan transferlerle, hoca, yönetim ve taraftar ile hak ettiği yere gelir" diye konuştu.

Emrah, bonservis sorununu çözen Malatyaspor Başkanı Hikmet Tanrıverdi'ye teşekkür etti. Emrah, başkanın büyük fedakârlık yaptığını ve bu gelişme sonrası imza atıp Malatya'ya geldiğini söyledi.

Takım arkadaşı Volkan'ın da Malatyaspor'a gelmesinin avantaj olduğunu, onun iyi bir arkadaşı ve iyi bir futbolcu olduğunu anlatan Emrah "Malatyaspor'a alınan yabancı oyuncuları tanımıyorum. Ama Ziya Hoca aldıysa, mutlaka takım için iyidir. Malatyaspor'un kaliteli oyuncuları var. Ligde kalitesinin altında bir yerde bulunuyor. İnşallah ikinci yarı hak ettiği yere ulaşacak." dedi.

Yeni transferlerden Volkan Kürşat Bekiroğlu ise, "İlk yarı bitmeden görüşüp anlaşmıştık. İstediğim bir kulübe geldiğim için mutluyum. İnşallah ben ve Malatyaspor için hayırlı olur. Ligde puan olarak iyi durumda değiliz. Yeni gelen arkadaşlarla birlikte iyi çalışıp Malatyaspor'u hak ettiği yere geleceğiz" şeklinde konuştu.

Malatyaspor'a gelmesinde Teknik Direktör Ziya Doğan'ın etkisi olduğunu belirten Volkan, "Buraya çok rahat geldim. Daha önce de söylemiştim. Malatyaspor taraftarlarının çok rahat olması gerekir. Başlarında güvenli, hırslı, bu işi iyi bilen bir hoca var" şeklinde konuştu. Volkan, Trabzonspor ile iyi bir kamp dönemi geçirdiğini, hazırlık maçlarında da oynadığını belirtip "Sakatlığım filan olmazsa, kendimi iyi hissediyorum. Görev verildiği takdirde elimden gelenin en iyisini yaparım. Kendim ve takımım adına, Sivas maçına iyi bir başlangıç yapmak istiyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

.
Yayın Tarihi : 17 Ocak 2006 Salı 14:01:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?