2
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Fevzi sezonu kapattı

Malatyaspor'da kaleci Fevzi'nin, sakatlığı nedeniyle sezonu kapattığı belirtildi.

Malatyaspor'da, Turkcell Süper Ligi'nde dün Vestel Manisaspor'la yapılan ve 4-3 mağlup tamamlanan karşılaşmanın 17. dakikasında, kaleci Fevzi'nin sakatlanmasının şoku yaşanıyor. Geçen hafta oynanan Fenerbahçe maçındaki performansıyla dikkatleri üzerinde toplayan ve Vestel Manisaspor maçında da bu performansını sürdürmesi beklenen tecrübeli kalecinin sakatlığının ciddi olduğu belirtildi.

Malatyaspor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Ali Cengiz, Fevzi'nin daha önce ameliyat olduğu dizine sert bir darbe aldığını ve büyük bir ihtimalle sezonu kapattığını, ancak kesin durumun yapılacak ayrıntılı muayenelerle ortaya çıkacağını söyledi.

Fevzi, karşılaşmada Vestel Manisaspor'lu Filip'le girdiği ikili mücadele sırasında sakatlanarak oyuna devam edememiş, yerine Bora oyuna dahil olmuştu.

.
Yayın Tarihi : 30 Mart 2006 Perşembe 12:53:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
abdulragıp karaer IP: 85.107.35.xxx Tarih : 30.03.2006 17:26:49
fevzi hem genç hemde boradan çok daha tecrübeli ama vestel manisalı futbolcu bence bilerek fevzinin ayağına girdi bora daha çok genç olduğu için ve tecrübesiz olduğu için malatyanın en önemli zamanında fevzinin olmaması takımıda üzdü tabi ama malatyamız inşallah bu sene turkcell süper lig de kalacağına inanıyoruz ama boranın çok çalışması laqzım ve boraya da güveniyoruz