4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Genel koordinatör istifa etti

Bank Asya 1. Lig takımı Malatyaspor'un genel koordinatörü Süleyman Tekgül, görevinden istifa etti.


Yaptığı açıklamada, yaptığı işlerle kulübe önemli katkılar yaptığına inandığını belirten Süleyman Tekgül, "Bir yandan kulübün mali yapısını kaostan çıkarıp ödenebilir yapıya kavuştururken, diğer yandan sıkıntılı bir dönem olmasına rağmen takımın hiçbir ücret ödemeden iyi bir kamp dönemi geçirmesini ve yönetim kurulunun istifa etmiş olmasına rağmen de takımın Karşıyaka müsabakasına çıkması sağlanmıştır. Yönetim boşluğunda dahi Malatyaspor'un 10 yıllık yapılandırılmış, vergi taksitleri her türlü zorluğa rağmen bozdurulmamıştır" dedi.

Görevi süresince kulübün menfaatleri neyi gerektiriyorsa onu yaptığını kaydeden Süleyman Tekgül, sözlerin şöyle sürdürdü:
"Attığım her imzanın vicdanı sorumluluğunu bilerek atmış olmanın huzuru ile kamuoyunun entrikalara ve iftiralara bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da itibar etmeyeceğinden eminim. Malatyaspor'un olağanüstü genel kurulunda seçilen yönetim kurulunun, en sıkıntılı dönemde görev yapan ve kaos ortamından kulübü çıkarmaya hiçbir karşılık beklemeden soyunan bir insanın, göreve devam edip etmeyeceğini sormasına bile gerek kalmadan imza yetkisini almak ve yapılan işler için bir teşekkür bile edilmemesi beni üzmüştür.

,Bu şartlarda göreve devam etmenin ve aynı düşünceyi paylaşmanın mümkün olmadığından hareketle görevimden ayrılıyorum"

iha
Yayın Tarihi : 5 Eylül 2008 Cuma 09:34:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?