2
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Gözler Çalımbay'a çevrildi

Malatyaspor'da teknik direktörlük için rota Rıza Çalımbay'a çevrilirken, Rıza Çalımbay, "Malatyaspor şampiyonluk için varsa ben de varım" dedi. 

Teknik Direktör Rıza Çalımbay, şu anda yurt dışında bulunduğunu, Malatyaspor Kulübü Başkanı Hikmet Tanrıverdi ile telefonda görüştüğünü ve Pazartesi günü biraraya geleceklerini söyledi. 

Rıza Çalımbay, Malatyaspor'un iyi bir takım olduğunu kaydederek, "Eğer şartlarda anlaşırsak kadronun fazla bozulmamasını isteyeceğim. Malatyaspor şampiyonluk için varsa ben de varım. Her şey Pazartesi günü yapacağımız görüşme sonunda belli olacak" şeklinde konuştu. 

Bu arada Malatyaspor Kulübü, geçen sezon arasında kiraya verdiği 7 futbolcusunu geri çağırdı. Sarı-kırmızılıların, kiralık futbolcular için yasal işlemleri başlattığı ve söz konusu futbolcuların kiralandığı kulüplere, bu futbolcuları geri istediğine ilişkin bildirimde bulunduğu öğrenildi.

 Bu futbolcular arasında, Sakaryaspor'a gittikten sonra bu takıma 20 gol kazandırıp, Süper Lig'e yükselmesinde büyük katkı sağlayan Taner Demirbaş da bulunuyor. 

Malatyaspor Kulübü, geçen sezonun 2. yarısında Güngör Tuğcu'yu Alanyaspor'a, Fehmi Berk Sarıtaş'ı Akçaabat Sebatspor'a, Mehmet Albayrak'ı Karşıyaka'ya, Taner Demirbaş, Ramazan Kahya ve Mehmet Budak'ı ise Sakaryaspor kulüplerine kiralık olarak vermişti.
.
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2006 Cumartesi 21:13:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?