2
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Hazırlıklar Adana'da devam ediyor

Malatyaspor, Fortis Türkiye Kupası'nda 31 Ocak Salı günü 2. Lig A Kategorisi takımlarından Mersin İdmanyurdu ile oynayacağı maçın hazırlıklarını Adana'da sürdürüyor.

Malatya'daki elverişsiz hava şartları nedeniyle Adana'da kamp yapan Sarı-kırmızılı takımda Teknik Direktör Ziya Doğan ile antrenör Hayati Palancı hastalandı. Sportif Direktör Selami Özdemir, Ziya Doğan ile Hayati Palancı'nın grip olduğunu, kamp yapılan otelde serum tedavisi gördüklerini söyledi.

Teknik Direktör Ziya Doğan ve antrenör Hayati Palancı'nın grip olmaları nedeniyle Sarı-kırmızılı takımı, bu sabah Adana Demirspor Fatih Terim Tesisleri'nde yapılan idmanda antrenör Cemil Tonguç çalıştırdı. Antrenmana devre arasında sakatlığı nedeniyle ameliyat olan ve sezonu kapatan Bülent Akın dışında tüm futbolcular katıldı.

Sportif Direktör Selami Özdemir, Malatya'daki elverişsiz hava şartları nedeniyle Fortis Türkiye Kupası'nda Mersin İdmanyurdu ile oynayacakları maç için Adana'da kampa girdiklerini belirterek, "Adana'da gayet güzel bir çalışma ortamı var. Hava çok güzel. Mersin İdmanyurdu maçı sonrası Malatya'ya dönerek Galatasaray maçının hazırlıklarına başlayacağız. Türkiye Kupası'nda öncelikli hedefimiz çeyrek finale yükselmek. Mersin İdmanyurdu'ndan alacağımız 3 puanla hedefimize yaklaşmış olacağız" dedi.

Bir dönem Adanaspor'da da forma giyen yeni transferler Volkan Bekiroğlu ve Emrah da, yeniden Adana'da olmaktan mutlu olduklarını söyleyerek, Malatyaspor'un başarısı için ellerinden geleni yapacaklarını söylediler.

Bu arada Sarı-kırmızılı takıma idman yapması için tahsis edilen sahanın zemininin bozuk olması ve uygun kale direklerinin bulunmaması teknik heyeti rahatsız etti. Bunun üzerine Sportif Direktör Selami Özdemir, Adana Demirspor Kulübü Başkanı Adem Atılgan ile görüşerek, sorunu çözdü. Sarı-kırmızılı takım, yan taraftaki sahaya geçerek taktik idmanını burada gerçekleştirdi.

.
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2006 Perşembe 16:50:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?