2
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

İstanbulspor hazırlıkları sürüyor

Türk Telekom Lig A takımlarından Malatyaspor, Pazar günü kendi sahasında oynayacağı İstanbulspor maçı hazırlıklarını galibiyet parolasıyla sürdürüyor. 

Pınarbaşı Tesisleri'nde Teknik Direktör Hayati Palancı yönetiminde yapılan idmana izinli olan kaptan Celil ile sakatlığı bulunan İlhan Var katılmadı. Basın Sözcüsü Fahrettin Eserdi, son 4 haftayı galibiyetle kapattıklarını hatırlatarak, "Tekrar Süper Lig'e çıkma hedefimizi sürdürebilmemiz için özellikle iç sahada kaybetmememiz gerekiyor. Pazar günü kendi sahamızda oynayacağımız İstanbulspor maçını kazanıp, seri galibiyetlerimizi sürdürmek istiyoruz" dedi. 

Taraftarların stadı doldurup takımlarına 90 dakika destek vereceklerine inandıklarını ifade eden Eserdi, "Evimizdeki saha ve seyirci avantajını iyi kullanıp İstanbulspor'un elini boş göndererek yolumuza devam etmek istiyoruz" ifadeleri kullanıldı.
Bu arada Sarı-kırmızılı takımda Turgay'ın sakatlığının devam ettiği belirtilirken, antrenman eksiği bulunan yeni transfer Alper'in İstanbulspor karşısında forma giyeceği öğrenildi.
İHA
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2006 Çarşamba 14:28:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?