2
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Kayıhan resmen Malatya'da

Malatyaspor, Teknik Direktör Ümit Kayıhan ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüp binasında gerçekleştirilen imza töreninde resmi sözleşmeye imza atan Teknik Direktör Ümit Kayıhan, Malatyaspor'u kümede bırakmak için göreve geldiğini belirterek, "Malatyasporlu oyunculara güvendiğim için görevi kabul ettim. Şu an için olağanüstü şartlar söz konusu. Önümüzde daha 10 maç var, bu da 30 puan demek. 10 maçtan 4'ünü içeride, 6'sını ise deplasmanda oynayacağız. Henüz her şey bitmiş değil. Malatyaspor'u ligde bırakmak için elimizden geleni yapacağız. Malatyaspor'da 15 Mayıs'a kadar olağanüstü hal ilan ettim. 2 ay boyunca futbolcu kardeşlerimle büyük bir fedakarlık göstererek Malatyaspor'u bu korku dolu rüyadan çıkaracağız" diye konuştu.

Hedeflerinin Süper Lig'de kalmak olduğunu kaydeden Kayıhan, "Her maça final havasıyla çıkacağız. Çaykur Rizespor ile Pazar günü kendi sahamızda çok önemli bir maç oynayacağız. Çaykur Rizespor maçı oyuncuların özgüvenini yeniden kazanması ve çıkışa geçmemiz açısından çok önemli. Bu nedenle ilk önce hedefimiz Çaykur Rizespor maçından 3 puan almak" dedi.

Malatyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Ali Cengiz ise kan değişikliğinin takım üzerinde olumlu etki yapacağı düşüncesiyle Ümit Kayıhan ile anlaştıklarını belirterek, Ümit Kayıhan ve ekibine güvendiklerini, Malatyaspor'u Süper Lig'de bırakacaklarına inandığını söyledi.
Bu arada, Teknik Direktör Ümit Kayıhan'ın yardımcılıklarını Murat Özduran, Muharrem Gürbüz ve kaleci antrenörü Malik Gençalp yapacak.

Öte yandan, Teknik Direktör Ümit Kayıhan ve yardımcıları, imza töreninin ardından Malatyaspor bayrağı önünde basın mensuplarına poz verdi.

.
Yayın Tarihi : 15 Mart 2006 Çarşamba 16:39:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?